onsdag 18 april 2012

En vecka kvar...

Tiden springer iväg och det händer grejer varenda dag, nu börjar faktiskt butiken ta form och jag kan meddela att de blir grymt!

De återstående dagarna av denna vecka får vi ännu MERA leveranser, butiken kommer vara överfull av härliga blommor, inredning, presenter, ljus, med mera, med mera!

I helgen kommer butiken att färdigställas och sedan kommer vi att lägga all koncentration på alla de vackra blommorna som ska fylla många delar av lokalen! Onsdag har vi smygpremiär så då är ni välkomna att ta del av våra öppningserbjudanden! Torsdag 26/4 öppnar vi officiellt - OCH har så klart fortfarande kvar alla erbjudanden så långt lagret räcker!! Jag kan nämna att de kan innehålla orkidéer, tre- o fyr stänglade.... MED MERA! ;)

Idag fick jag ett oväntat samtal av Hallands Nyheter som ville komma och göra ett reportage om oss, och dom var givetvis så välkomna så! Det får ni hålla utkik efter!

Ett litet smakprov av hur vår butik är upplagd, övervåning: blomsteraffär med alla tillbehör såsom snitt, krukväxter och mycket färdiga produkter, vackra krukor, härliga inspirerande skyltningar...

Nedervåning: Där kommer det att rymmas vår omtalade bröllopshörna med bruden i egen hög person, matt-hörna, köksmiljö, industriavdelning, samt vår härliga trädgårdsavdelning!!! Missa inte!!

Ser fram emot att få träffa ER snart!!! Håll ut en vecka till, sen ses vi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar