söndag 23 februari 2014

Bröllopstankar!


Ville bara kika in och tala om att vi har väldigt många blivande brudpar som hälsar på i butiken just nu, många planerar för fullt och vi har redan haft vårt första brudpar för 2014! Och 2013 hade vi otroligt många lyckliga brudpar! 

Vi brukar göra som såhär, vi bokar in ett brudmöte där ni får tillgång till en egen florist, då går vi igenom önskemål, tema på bröllop (om de finns), favoritblommor, färger och olika förslag på blommor, vi har även en fin Bröllopsbok vi brukar kika i. 
Vi går även igenom, var och när vigsel och fest ska hållas, brudbukett, tärnbuketter, näbbuketter, corsage till brudgum, även corsage till bestman och toastmaster, hårblommor, dekoration i kyrka/festlokal, och om det är något annat man önskar!

Mycket att tänka på! 

Detta möte kostar 500:-, bokar ni då blommorna hos oss så dras det beloppet av från den totala kostnaden! 

Nedan följer lite inspirationsbilder: 


Ett litet smakprov, vi har otroligt duktiga florister, blomsterdekoratörer som alla verkligen brinner för att få just din bukett precis som du önskar, vi har många goda råd och ge så tveka inte att boka ert brudmöte i vår fina butik med alla grymma florister! 

Floristerna hoppas att få träffa Er när det är dags! God kväll önskar Johanna med personal, Emma, Sara, Linnea och Malin!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar